Frisbee
Start når hvalpen er lille med at lege med den, og husk altid masser af ros. Dette gælder både en frisbee og en alm. apport. Når hvalpen/hunden kommer med noget i munden, så ros og beundrer den altid. Start med at klappe, ae og røre ved den, mens den har noget i munden. De fleste skynder sig at tage det, sige tak eller slip og hunden får derved et "løst" tag i genstanden/apporten. Hvis du vænner dig til at røre ved hunden og rose, inden du tager apporten, lærer hunden at beholde det i munden i længere tid. Og så kan du i god ro og mag lære den at sidde eller gå på plads med apporten i munden.
Den lærer hurtigt denne leg, med at løbe og springe efter en frisbee. Som jeg skriver under indkald, at du skal vende dig væk eller løbe væk fra hunden under indkald, gælder det også når du skal have den ind med apporten. Stå ikke med front mod den og kommander "plads", det skal være sjovt at komme ind, og det er sjovt, når mor/far løber væk, så må man hellere komme med det samme. Igen bruges hundens naturlige instinkter. Ros altid når den er på vej ind til dig med noget i munden. Er det en sko, som den ikke må have, så få den alligevel ind, og skynd dig så, at bytte med noget den må have.

Husk også at få din hund stressfri

Efterhånden lærer hvalpen/hunden at en frisbee kan gribes på alle mulige måder. I starten skal du selvfølgelig kaste så hunden har en chance for at gribe. Du kan købe forskellige frisbee's i bløde/hårde udgaver, men også i forskellige størrelser. Denne leg bliver meget hurtigt til en sjov beskæftigelse for både hund og ejer. Aussien elsker at lege og være beskæftiget.