Agility
 
"Aussien" er en smidig og hurtig hund. Den gider altid at arbejde, om det så er for sjov eller rigtig "work". Den er så arbejds "ivrig", at den er en af de mest velegnede hunderacer til agility. Da den samtidig er nem at dressere, får du en hund, som du kan vinde alle mesterskaberne med.
Du skal bare vide, hvordan du skal træne. Jeg starter med at præge mine hvalpe allerede i 5 ugers alderen. Gå på trapper og brædder, smalle og brede, usikre og bevægelige, gennem rør og tunneler.

Hjemme i haven har vi rør og tunneler af alle mulige slags, hvilket bevirker at hvalpene er VILDE med at lege og løbe igennem dem. Når de senere starter til agility træning er det altid vores hunde som løber først igennem!

Jo flere tricks du lærer din hund, jo klogere og smartere bliver den, og jo nemmere lærer den flere tricks, bl.a agility øvelser.

Kør musen over os!

Kennel AussieLigaens
Agility Foto Galleri


Klik på et billede og
se det i et større format
Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba
Ligaens Kimba Kimba i Tid-fejl-ud klassen Kimba - Balance Kimba på vej mod tunnelen Kimba på vej over A'et
Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba
Ligaens Kimba i Slalommen Kimba, indlæring af slalom Kimba øver slalom Kimba på vippen Kimba øver kontaktfelter
Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kimba Ligaens Kody
Kimba i fin stil over springet Ligaens Kimba -guld medalje til DGI's stævne skærtorsdag 12/4-2001 Kimba - en rigtig agilityhund Kimba - på vej mod guldet guldet er i hus!
Ligaens Kody
Ligaens Kody for første gang på vippen


Copyright ©

Give me a word